Nintendo Switch säljer som smör

10 miljoner Nintendo Switch har sålts världen över
Nintendos stationära bärbara konsol Switch.

Nintendo Switch, konsolen som släpptes i mars i år, har på nio månader sålts i över tio miljoner exemplar världen över. Detta redan innan julhandeln kommit in i sin viktigaste fas. Nintendo Switch är den första stationära spelkonsol för hemmabruk som också är en bärbar spelkonsol.

Nintendo har redan tidigt knutit till sig ett stort antal spelutvecklare, vilket bidragit till ett omfattande spelbibliotek, något som bidragit till framgången.

– Vi är glada att se att alla fans i Europa och hela världen underhållas av alla spelupplevelser som bara Nintendo Switch kan erbjuda, oavsett om det är de senaste äventyren med Super Mario och Link, eller unika spel som 1-2-Switch, där spelarna tittar på varandra och inte på skärmen, säger Nintendo of Europes VD Satoru Shibata.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.