Nintendobossen presenterar Nintendos egen nöjespark

I dessa coronatider tycks det märkligt att vilja satsa på nöjesparker när folksamlingar ska undvikas. Men för Nintendo tycks detta inte vara något bekymmer.

Nintendo har tidigare annonserat om planerna att starta en nöjespark i bolagets anda. Nu gör chefen Shigeru Miyamoto en första rundvandring för att visa upp sin skapelse. På Super Nintendo World – som parken heter – kan gästerna bekanta sig med Nintendos spelvärld och allt vad den erbjuder i upplevelser.

Parken sägs öppna i Japan i början av februari nästa år. Planer finns att bygga fler tillställningar i USA och Asien. Huruvida detta kommer realiseras får framtiden som bekant avgöra.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.