Nintendos planer för E3

Vi kan vänta oss mer information om Super Smash Bros. Switch.

Precis som alla stora spelutgivare kommer givetvis också Nintendo till spelmässan E3 i juni för att visa upp sina spel. Som bekant äger mässan rum i Los Angeles, men för oss mindre lyckligt lottade på hemmaplan kommer det gå att spana in allt Nintendo visar upp via Nintendos sociala medier och hemsidor. Det är också på E3 som Nintendo kommer avslöja mer om det kommande Super Smash Bros.-spelet till Switch.

Tisdagen den 12 juni kl 18.00 kommer Nintendo hålla en videopresentation där det avslöjas mer om spelen som kommer till Nintendo Switch under 2018.  Alla Nintendo-sändningar från E3 kommer att kunna ses via Nintendo of Europe’s E3 2018 hemida.

Videopresentationen kommer att följas upp av tre dagar med Threehouse: Live där utvecklare är med och presenterar sina spel. I dessa sändningar får du en detaljerad insyn i kommande spel till Switch. Är du en av de lyckliga som är på plats på mässan i Los Angeles kommer du också ha möjligheten att pröva på många av spelen som presenteras.

Utöver detta kommer Nintendo också hålla i turneringar i Splatoon 2 och Super Mario Smash Bros. Nintendo Switch.

 Vi kan vänta oss mer detaljer kring Nintendos E3-planer under de närmsta veckorna.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.