Nioh: Betademo på ingång!

I April släppte Team Ninja en alphademo av Nioh för att ge spelare ett första intryck av världen det utspelar sig i. På tio dagar hade 850,000 spelare världen över testat det och nu är det snart dags att ladda ned betademon.

Från den 23:e Augusti, fram till den 6:e September kommer betan finnas tillgänglig på Playstation Store. Efter testperioden kommer den dock avaktiveras, så om ni vill testa spelet ordentligt får ni se till att vara ute i god tid!
Det som är nytt i betan är en ny dojobana som kommer bjuda på intensiv träning där spelare får lära sig grunderna i stridssystemet. Vi kommer även få chans att utforska en kommande bana som ännu inte har utannonserats. Arsenalen består av nya katana, spjut, yxor och hammare som kan användas för att göra Williams stridstekniker mer personligt anpassade.

Nioh följer berättelsen om William Adams, då han reser genom Japan för att bli en samurai. Spelare kommer upptäcka en djup och lockande värld som blandar historia med Japanska folksagor. Utmaningen kommer lysa med sin närvaro då det krävs tålamod och uppmärksamhet då en måste lära sig de olika fiendernas attacker och mönster. Protagonisten William är inte ensam mot de fruktade Yokai, då han får sällskap av ett helt gäng olika karaktärer. Hanzo Hattori, ledaren för en känd ninjaklan, agerar guide till William. Ginchiyo Tachibana (fru till Muneshige, ledare av Tachibanaklanen) kommer också assistera William på hans resa.

Nioh har några misstänkta likheter med Soulsserien och eftersom vi är några Soulstorskar på redaktionen så ni kan räkna med ett utlåtande (och oundviklig jämförelse) efter demoperioden.

Nioh släpps senare under 2016 och är exklusivt för Playstation 4.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.