Nu är det bekräftat: Crysis får en remaster!

PC-spelet Crysis släpptes 2007 och blev en snackis i spelbranschen. Orsaken var den blytunga grafiken. ”Can it run Crysis?” blev snabbt en vedertagen term för de hutlösa krav som ställdes på alla datorer för att spela spelet.

Fram tills nyligen tasslades det om att Crysis skulle få en remaster-version till dagens konsolgeneration. Nu är det äntligen bekräftat. Bakom projektet står tyska Crytek som skapade spelet för tretton år sen.

PC, PS4, Xbox One och Switch uppges vara aktuella för en återlansering av Crysis. Dock är släppdatum okänt i skrivande stund.

Är du taggad på en Crysis-remake?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.