Nu champion till Legends of Runeterra

I universumet där League of Legends existerar har vi även Legends of Runeterra. I det sistnämnda spelet kommer vi få en ny region – Bilgewater. Innästlat i Blue Flame Isles-arkipelagen är Bilgewater en hamnstad olik någon annan. Här hittar du serpent hunters, hamngäng och smugglare från hela världen. Det är här rikedom blir verklighet och ambitioner krossas i ett ögonblick. Precis som alla andra skumma piratstäder kan en glömma sig från rättvisan, skulder och förföljelse här. Bilgewater är ett ställe du kan börja om från början på. Trots detta så hittas det hela tiden oförsiktiga resande som flyter runt livlöst i hamnen, helt utan pengar och med uppskurna halsar.

Bilgewater är med andra ord inget charterställe dit du tar familjen för att köpa t-shirts och bygga sandslott på stranden. Någon som däremot kommer trivas här är den nya champion som är på ingång – Miss Fortune. Se premiärvideon med henne här. Fortsätter ni nedåt kan n ita en titt på de kort som kommer associeras med henne:

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.