Nu kan du flyga DHC-6 Twin Otter i Flight Simulator

Utbudet av flygplan till Microsoft Flight Simulator fortsätter växa. Simulator-specialisterna på Aerosoft har tagit fram en modell av DHC-6 Twin Otter, ett av de mest mångsidiga flygplan som någonsin tillverkats. Flygplanet kommer i flera versioner. Förutom standardutförande kan du utrusta ditt flygplanmed skidor, pontoner eller hjul för att landa på tundran. Totalt är 13 olika modeller tillgängliga för alla olika typer av flygningar.

Twin Otter är ett av få flygplan som kan landa på Tenzing-Hillary-flygplatsen vid foten av Mount Everest. Det är också det enda plan som flyger reguljärt till flygplatser både vid Nord- och Sydpolen. MSFS-versionen har ett fullt modellerat avisningssystem som är anpassat till de kalla omgivningarna i Himalaya och runt polerna.

Twin Otter från Aerosoft kostar €35.64 och kan köpas här. 

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.