Nu kan du förhands boka AH-64A Apache till DCS World

Här kommer årets stora nyhet för oss simulatorflygare. Nu går det att förhandsboka DCS: AH-64DDCS Worlds hemsida. Apachen, som den också kallas, är en modern, tvåsitsig attackhelikopter som gjorde stora insatser i krigen mot terrorismen. I nosen är helikoptern bestyckad med en 30 mm pansarbrytande automatkanon. Kombinera det med laserstyrda Hellfire-missiler och raketer så får du en plattform kapabel att bekämpa de flesta målen på marken.

Redan från release kommer DCS: AH-64D att erbjuda multicrew-funktionalitet, men för de som vill flyga ensamma kan AI-kompisen George hjälpa till.

Eagle Dynamics utlovar en realistisk flygmodell och stor detaljrikedom. Den tidiga utgåvan kommer med flera kompletta system, däribland IHADSS, MPNVS, och MTADS/TEDAC-system, Tactical Situation Display (TSD), träningsuppdrag och mycket mer.

Förhandsbokningen brukar innebära att modulen släpps inom kort och för de som vill skaffa modulen redan nu erbjuds 30% rabatt.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.