Nu kan du förhands boka AH-64A Apache till DCS World

Här kommer årets stora nyhet för oss simulatorflygare. Nu går det att förhandsboka DCS: AH-64DDCS Worlds hemsida. Apachen, som den också kallas, är en modern, tvåsitsig attackhelikopter som gjorde stora insatser i krigen mot terrorismen. I nosen är helikoptern bestyckad med en 30 mm pansarbrytande automatkanon. Kombinera det med laserstyrda Hellfire-missiler och raketer så får du en plattform kapabel att bekämpa de flesta målen på marken.

Redan från release kommer DCS: AH-64D att erbjuda multicrew-funktionalitet, men för de som vill flyga ensamma kan AI-kompisen George hjälpa till.

Eagle Dynamics utlovar en realistisk flygmodell och stor detaljrikedom. Den tidiga utgåvan kommer med flera kompletta system, däribland IHADSS, MPNVS, och MTADS/TEDAC-system, Tactical Situation Display (TSD), träningsuppdrag och mycket mer.

Förhandsbokningen brukar innebära att modulen släpps inom kort och för de som vill skaffa modulen redan nu erbjuds 30% rabatt.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.