Nu kan du köpa digital konst och gå på museum i VR

I morgon, den 27 januari, lanserar HTC den digitala marknadsplatsen VIVE BYTES som främst riktar sig till att sälja konst på nätet. Premiären inleds med utställningen Step into Cat Art som kan besökas genom mobiltelefoner, datorer eller virtuellt med valfritt VR-headset. Väljer du det senare alternativet så kommer det att finnas möjlighet att interagera med både konst och andra besökare i den virtuella verkligheten.

Utställningen Step into Cat Art består av verk från Shu Yamamoto. Givetvis år det möjligt att köpa konstverken genom så kallad NFT-teknik, vilket innebär att du kan vara säker på att du är ensam ägare av det digitala alstret.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.