Ny exotisk gear i Destiny 2: Beyond Light verkar trasiga – garanterat roliga

En overshield bara sådär, blink dodges och studsande knivar? Crucible kommer bli intressant.
Ett svärd med motorsågklinga? Gief me plez!

Bungie har visat upp några av de exotiska föremålen vi får med Destiny 2: Beyond Light och några av den kan potentiellt skaka om PvP. Titanerna får en aktiverbar overshield, Hunters lär sig blinka igen och Warlocks blir giftiga.

Trailers som denna, som fokuserar på det centrala i Destiny, får min hjärta att pumpa mer än något annat och min hjärna spinner redan på möjliga builds! Jag är en sucker för mörkrets krafter och har alltid fascinerats av legendariska figurer som Toland. Naturligtvis lockar Necrotic Grip mig och dess giftiga egenskaper går tematiskt väl ihop med Thorn. Det kanske inte kommer vara meta, men fasiken vad kul det ska bli att sprida gift omkring mig som den surgubbe jag är.

Vild lekstuga

Några av föremålen på display skickar även varselsignaler om potentiellt kaos i Crucible, Destinys PvP-läge. Allt som oftast är läget en lekstuga där vissa föremål är överlägsna andra – accentuerat med kränkande påsittningar.

Efter år av tävlingsinriktade drabbningar har jag personligen skapat en rivalitet och aversion för Titaner och Hunters som alltid tycks välsignas med mäktigare verktyg. Och nu får de ännu en omgång PvP-fokuserade exotiska föremål medan Warlocken får arbeta runt problemen med skicklighet (ja, vi Warlocks är bäst). Men behöver Titaner verkligen en overshield till? Behöver Hunters verkligen en dodge blink när de kan göra det var tionde sekund?

Ett nytt år väntar i Destiny 2 och med det nya sätt att bli lekfull med sin loadout. Vad ska du rusta dig med?

Exotisk framtid

Om vi kikar in på Bungies hemsida för Beyond Light hittar vi en ny flik för Gear där varje föremål får en lite tydligare beskrivning. Där kan du även läsa mer om Stasis och Europa.

Utöver de exotiska vapnen och rustningarna i trailern vet vi att fler exotiska föremål väntar oss. Hawkmoon, en mytomspunnen revolver från Destiny 1 återvänder med nya funktioner. Frågan är om det här blir året vi får lägga våra klåfingriga händer på Gjallarhorn eller Vex Mythoclast? Den som lever får se…

Exotiska vapen

  • Exotic Pulse Rifle: No Time to Explain
  • Exotic Sniper Rifle: Cloudstrike
  • Exotic Sword: The Lament
  • Exotic Grenade Launcher: Salvation’s Grip

Exotisk rustning

  • Titan Exotic Helmet: Precious Scars
  • Titan Exotic Gauntlets: Icefall Mantle
  • Hunter Exotic Gauntlets: Arthrys’s Embrace
  • Hunter Exotic Helmet: Mask of Bakris
  • Warlock Exotic Helmet: Dawn Chorus
  • Warlock Exotic Gauntlets: Necrotic Grip
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.