Ny frän trailer av Scarlet Nexus visar hjärnsynkning

I Scarlet Nexus kommer du synka din hjärna med andra karaktärer för att utföra starka attacker.
Hanabi tänder eld på trailern!

Scarlet Nexus är nästa stora actionrollspel från Bandai Namco på väg till nuvarande och nästa generations konsoler och PC. I Scarlet Nexus tar du rollen som Yuito, en rekryt i specialstyrkan OFS som med övernaturliga egenskaper krigar mot mutanter.

I trailern från Gamescom 2020 blir vi introducerade för Hanabi, en glad ung kvinna med pyrokinesi och som också råkar vara Yuitos barndomsvän. De och andra soldater i OFS-styrkan kommer kunna synkronisera sina hjärnor (i spelet kallat Struggle Arms System eller SAS) för att låna varandras krafter. Yuito kommer med Hanabi kunna använda eldkrafter för att sätta eld på motståndet.

Scarlet Nexus

Vi har tidigare rapporterat att Scarlet Nexus får understöd av Bandai Namcos animeringsbolag Sunrise Inc. för att skapa en väldigt häftig anime-intro. I dag har vi fått mer ögongodis i form av en key art till spelet. Bilden i fråga visar några av de karaktärer som kommer medverka i spelet där personen till höger troligtvis är Yuito medan den vänstra är okänd.

Du kan läsa mer om detta actionrollspel på Bandai Namcos hemsida.

Scarlet Nexus key art från Bandai Namco.
Scarlet Nexus, Bandai Namco.

Scarlet Nexus släpps inom en snar framtid till Playstation 4 och 5, Xbox One och Series X, samt PC.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.