Ny milstolpe för Steam

Ingen har kunnat missa Steams alla framgångar. Företaget visar inga som helst tendenser att avsluta sin framgångssaga, och kan nu visa upp nya rekordsiffror.

Spelar du på PC så spelar du med största sannolikhet något på Steam. I lördags uppnådde de nya höjder vad det gäller användare.

Hatten av

Trots sin ålder så visar företaget inget annat än växande siffror. I lördags rapporterade Steam Database att de nått 18 miljoner användare, ett redigt rekord. Tillsammans med att det var 7 miljoner aktiva användare under samma dag.

Något som garanterat har varit med och hjälpt till i den stadiga ökningen, är publikfavoriten PUBG. Även de kunde känna sig nöjda i lördags när siffran steg till 3,16 miljoner, för aktiva spelare. Steam ökade med 30% jämfört med samma period förra året.

Vad tycker du?

2 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.