Ny mytisk pokémon avslöjad för Pokémon Ultra Sun och Moon – Zeraora

Zeraora har varit vida känd sedan Ultra Sun och Ultra Moon släpptes, men är äntligen officiellt utannonserad.
Zeraora är det sista monstret ur sjunde generationen.

Nyligen utannonserade The Pokémon Company den senaste mytologiska pokémonen att se fram emot: Zeraora. Zeraora är den första elektriska mytologiska pokémonen i serien och är en thunderclap pokémon. Till skillnad från många andra elektriska pokémon saknar Zeraora eletriska körtlar utan absorberar utomstående elektricitet.

Zeraora släpps till Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon inom en snar framtid. Troligtvis sker det genom en special event-kod, likt Marshadow.

Zeraora har varit vida känd sedan releasen av Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon, då hackare hittade monstret bland spelets kod. Många har sedan dess plockat fram Zeraora olovligen och använt den i spelet. Däremot har det varit tydligt att den versionen av Zeraora inte varit färdigutvecklad. Men med den officiella utannonseringen får alla snart tillgång till Zeraora och när det är gjort, är den sjunde generationen av pokémon avslutad.

I årets pokémonfilm, Pokémon the Movie: Everybody’s Story, har Zeraora en central roll tillsammans med favoriten Lugia. Ingen svensk premiär är utannonserad och vi kan räkna med att det dröjer några år innan filmen släpps med svensk dubbning.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.