Ny trailer och Early Access för Edge of Eternity – idag

Indieutvecklarna Midgar Studio (namnet kanske säger en del om inspirationen) släpper sin nya titel i Early Access idag. Edge of Eternity är ett klassiskt, storslaget JRPG som kommer ta med spelare på ett äventyr i klassisk rollspelsanda.

Early Access är den första fasen för release, med avsikt att etablera kopplingen mellan utvecklare och spelare. Utvecklarna hoppas att de ska kunna samla de mest hängivna spelarna för att göra spelet så bra som möjligt inför officiell release till PC, Xbox One och PlayStation 4. Spelare kommer få tillgång till det första kapitlet i berättelsen, med gratis uppdateringar som utökar världen. Under denna period kommer det även uppdateringar som förbättrar redan existerande innehåll och tillför nya kapitel.

För mer information om Edge of Eternity kan ni klicka er vidare här.

Midgar Studio är ett team på nio personer. De har tagit starka influenser från både japanska och västerländska rollspel. Under Kickstarterkampanjen lyckades de dra in nästan det fyrdubbla av det avsedda målet. Vi kan även förvänta oss exceptionell musik då den skrivs av samma kompositör som jobbat på Chrono Trigger och Xenoblade Chronicles.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.