Ny trailer visar mer från Left Alive

Left alive avslöjades nyligen av japanska Square Enix. Vi har tidigare fått se en liten teaser trailer, men under Tokyo Game Show så släpptes en ny trailer som visar oss lite mer av spelet.

Vi vet sedan tidigare att spelet kommer att vara en action-shooter och i slutet av trailern får vi se spelsekvenser från spelet. Det är lite svårt att avgöra redan nu, men visst verkar det ganska lovande!

Left Alive kommer att släppas till både PS4 och Steam någong gång under 2018. Flera stora namn jobbar med Left Alive, bland annat ska Toshifumi Nabeshima regissera (han har tidigare arbetat med Armored Core-serien), Yoji Shinkawa och Takayuki Yanase ansvarar för design på karaktärer och mechs. Det här kommer verkligen bli intressant.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.