Ny uppdatering till Pokémon GO och nytt sätt att spåra

Inatt blev en ny uppdatering tillgänglig för Pokémon GO. Uppdatering 0.33.0 för Android och 1.3.0 för iOS höjer kvaliteten i applikationen genom några välbehövliga (och ärligt talat nödvändiga) förbättringar.

Den största nyheten är Sightings-funktionen som ersätter det trasiga Nearby-läget. Istället för tassavtrycken som utvecklarna valde att ta bort förra uppdateringen är pokémon i gräset numera de allra närmsta. Inom en radie på cirka 200 meter syns de typer av pokémon som är närmast. Informationen på skärmen säger inget om hur många av varje sort det finns eller vilken som är närmast, men det ger spelare en någorlunda ärlig chans när de letar pokémon. Slumpmässigt utvalda spelare kommer även testa nya spårningsfunktioner vilket kan komma att förändra appens användargränssnitt.

Bland de andra åtgärderna utvecklarna Niantic implementerat har vi bättre träffsäkerheten i skruvade kast och rättvisare poängutdelning av nice, great och excellent-kast. Dessutom har iOS-enheter fått tillbaka möjligheten att spela med power-saver som tidigare var buggad.

För detaljerad information, se spelets officiella blogg.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.