Nyfiken på allt väsen kring Destiny 2? Prova spelet gratis och se efter

Nyfiken på vad det är alla snackar om när de pratar om Destiny 2? Nu har du chansen att testa på spelet, helt utan extra kostnad.

Såhär lagom till julen och lämpligt nog releasen av Destiny 2:s första expansion Curse of Osiris har nu Bungie och Activision puttat ut en testversion av Destiny 2 som du kan ladda ner och spela redan i dag. I testversionen får du ett smakprov på vad spelet erbjuder och kan bland annat spela uppdrag och pvp upp till level 7.

Testversionen finns tillgänglig på Playstation 4, Xbox One samt PC via Battle.net.

Testversionen innehåller:
– Campaign Missions på EDZ och Titan.
– Äventyra och utforska två hela världar (EDZ och Titan).
– PvP Multiplayer: Crucible Quickplay Playlist vilket innehåller spellägena Skirmish, Supremacy och Control.
– Karaktärsutveckling fram till level 7.
– Datan sparas och flyttas till det fullständiga spelet vid ett köp.
– Tillgång till klansystemet.

Då och nu

När Varvat recenserade Destiny 2 vid release fick det en solid nia av vår Billy. Läs gärna hans recension om ni är intresserade, den målar upp en bra bild av spelet och hur häftigt det är. På senare tid har däremot Nakadai och jag själv uttryckt en viss frustration med spelet och dess utvecklare Bungie som inte verkar förmögna att vara transparenta med sina fans trots PR-problematiken studion hade för två år sedan. Senast förra veckan var de tvungna att ursäkta sig för att de undanhållit funktioner i spelet, men inte innan fans hunnit bli upprörda. Jag och Nakadai har vid flera tillfällen diskuterat situationen och vad Bungie behöver arbeta på. Det är ett återkommande ämne i Varvatpodden.

Imorgon ska Bungie hålla i den sista sändningen inför releasen av Curse of Osiris (release 5 december). I den planerar de att visa upp diverse vapen och rustningar som går att få i expansionen, men Luke Smith har också meddelat att studion bland annat skall presentera uppdateringar till ekonomiska, spelmekaniska system i Destiny 2. Imorgon har Bungie möjligheten att rädda ansiktet och vinna tillbaka fans förtroende.

Streamen sänds imorgon onsdag 29 november klockan 20:00 på Bungies twitchkanal.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.