Nytt från Deus Ex: Mankind Divided

I torsdags släppte Square Enix och Eidos-Montréal ett nytt avsnitt av DXTV, där fans får ta del av det som händer bakom kulisserna.
I det senaste avsnittet täcker de en viktig milstolpe för utvecklingen av den kommande titeln Deus Ex: Mankind Divided – De har bjudit in pressen att spela spelet.

Se det senaste avsnittet för att få en glimt av vad du har att vänta dig den 23:e februari, då spelet släpps. De två banor som presenteras utspelar sig dels i Dubai, dels i Prag.

Om du har appen Deus Ex Universe på telefonen kan du scanna en triangelikon i videon för att få tillgång till en av låtarna till spelet, skriven av Michael McCann.

Se det senaste avsnittet av DXTV här.

Ladda ner Deus Ex Universe-appen till iTunes eller Android.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.