Nytt innehåll till Destiny i april – och det är inget skämt

Årets första månader har varit dystra för Destiny och dess spelare. Inga nyheter. Inget att göra. De senaste veckorna sedan The Division släpptes har dessutom slagit hårt mot Bungie.

Men snart är torkan över.

Den 12 april kommer den uppdatering som förhoppningsvis lockar tillbaka alla spelare. En ökning i light level, ny utrustning, en ny aktivitet och en ny strike, en ny quest och “mer”. Som bilden avslöjar har det förmodligen med Taken att göra.

Bungie kommer att portionera ut information via regelbundna twitchsändningar onsdagar fram tills det att uppdateringen tuggar bandbredd.

  • 23 mars – nya saker att göra
    19:00
  • 30 mars – nya saker att få
    19:00
  • 6 april – sandlåde- och crucible uppdateringar
    19:00

Personligen tycker jag att det här är i grevens tid. Även om det har varit skönt med en paus från Destiny (hemska tanke!) så längtar jag tillbaka till äventyret.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.