Nytt spelläge till Dragon Ball Xenoverse 2

Dragon Ball Xenoverse 2 forsätter att leverera nytt innehåll i stadig takt. Denna gången är det inte bara nya uppdrag och karaktärer som förekommer dock. Nej, nu får du ett helt nytt spelläge i formen av Hero Colosseum. I detta läge samlar du miniatyrer av de många karaktärerna i serien. Dessa låter du sen slåss mot varandra för extra belöningar. Det är även en story anknuten till dessa och uppdateringen i sig är helt gratis.

Utöver detta så kommer även Extra Pack 1 vilket innehåller:

  • 4 spelbara karaktärer – Tapion, Android 13, Dabura och Buu (Gohan absorbed)
  • Zamasu som instructor, dvs. att du kan lära dig hans tekniker
  • 5 nya parallel quests
  • 13 nya skills
  • 4 nya costumes
  • 2 titlar
  • 8 Super Souls

Flera Extra Packs är på ingång baserade på vad som för närvarande händer i storyn i Dragon Ball Super. Följer man den serien kan man alltså få lite spoilers. För tillfället är dock redan Dragon Ball Xenoverse 2 sprängfyllt med material, men att få mer klagar ingen över. Uppdateringarna trillar in den 4’e December till samtliga plattformar, så håll ögonen öppna!

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.