Nytt Turtles-spel: Shredder’s Revenge

I samarbete med Nickelodeon presenterade utgivarna Dotemu och utvecklarna Tribute Games i dag upp en ny retsam glimt av ett nytt Turtles-spel. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge ser precis ut som vad man kan förvänta sig av ett modernt Turtles in Time: Ett spel som inte försöker återuppfinna hjulet eller modernisera bara för sakens skull.

I ärlighetens namn bjuder trailern inte på särskilt mycket gameplay, men det som syns kliar på precis rätt ställe. I spelvärlden är de allra flesta överens om att Turtles-franchisen legat i dvala sedan storhetsdagarna som gav oss The Arcade Game, Manhattan Project, The Hyperstone Heist och tidigare nämnda Turtles in Time. Spelen som fokuserade på Funimations Turtles-serie var en för sin tid okej tidssänka, men kan nog knappast säga ha åldrats väl. Inte heller gjorde den pinsamma Reshelled-remaken av Turtles in Time någon människa glad (spelet går inte ens att köpa längre).

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge har inget släppdatum ännu, men i dagsläget ser det ut som att spelet kommer till Steam först och främst.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.