Öppen beta för Fallout 4 Mods på PC

Idag lät Bethesda meddela att Fallout 4 modifiering och verktyget Creation Kit nu är i öppen beta på PC. Funktionen kommer till Playstation 4 i juni och i maj till Xbox One.

Mods är en ny funktion i Fallout 4 som gör det busigt enkelt att hitta, ladda ner och betygsätta modifikationer. Det bästa är att funktionen finns direkt inne i spelets meny.

För de som vill skapa egna modifikationer är Creation Kit ett kraftfullt verktyg som tillåter skaparen att bygga innehåll på samma nivå som Bethesda själva. Det är nämligen exakt samma program som utvecklarna använde under produktionen av Fallout 4.

Moddar har varit en viktig del av vilka oss på Bethesda ända sedan Morrowind. Om våra spel handlar om att vara vem du vill och göra vad du vill, tar moddning det till den ultimata nivån där ni kan leka runt med allt vi skapat men också skapa era egna saker.
– Todd Howard, VD på Bethesda Game Studio

För att få tillgång till betan loggar du in på Steam och aktiverar beta under inställningarna för Fallout 4 i Steams meny.

Mods kommer till Xbox One i maj och i juni till Playstation 4.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.