Överblick på vikingaktiviteter som väntar i Valhalla

Se vilka aktiviteter som väntar Eivor i England. Mjöd och hasardspel är ett par av de vikingaktiviteter som väntar oss 10 november.
Spela som en viking.

Den 10 november väntar en helt ny värld för oss att utforska i Assassin’s Creed Valhalla. I rollen som vikingen Eivor kommer vi att ta del av en drös med varierande aktiviteter på England. Övergripande handlingar som för storyn vidare kan involvera belägringar och räder, medan sidouppdrag kan handla om att utforska sin omgivning eller ta lönnmordsbeställningar. Vid sidan av allting kan vi leka viking genom att dricka kopiösa mängder mjöd och rulla tärning.

Dessa de centrala aktiviteterna i Valhalla:

  • Lev din egen vikingasaga med hjälp av rollspelsmekaniker som låter dig forma och utveckla din karaktär samt påverka världen runtom dig. Varje val du gör som Eivor, vare sig det gäller politik, strid eller dialogval formar din väg till ära.
  • Våldsamma strider väntar dig i England. Möt dina fiender med dubbla vapen, så som yxor, svärd, spjut och även sköldar. Avrätta dina fiender brutalt i närstrid, nyttja dödlig precision från säkert avstånd eller neutralisera dem tyst från skuggorna. Valhalla utmanar dig med den farligaste kombinationen av fiender i något Assassin’s Creed.
  • En medeltida värld möter dig i Valhalla när du seglar från Norge till England och vidare. Lev dig in i vikingatiden och spendera din tid vid sjön med lite fiske, i skogen på jakt eller i långhusen med mjöd och kamratskap.
  • Styr episka räder när du går till anfall mot arméer och fästningar. Led din klan i överraskningsattacker, plundra deras territorier för att stärka ditt eget fotfäste i England och rusta din by och ditt folk.
  • Bygg din bosättning genom att resa och uppgradera byggnader som i sin tur ger din klan nya möjligheter. Rekrytera nya medlemmar till din klan och skräddarsy dina egenskaper med hjälp av olika anläggningar som smedjan, tatuerare och baracker.
  • Skapa en vikingkrigare med personligt utseende som du sedan kan dela med vänner online och hjälper dem i sina räder.

En timme Valhalla gameplay

Är du sugen på att komma till Valhalla och sitter med lösskägg och hornbeklädd hjälm kan jag starkt rekommendera den en timme långa spelsession Ubisoft sände nyligen.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.