Overwatch firar ett år med ett nytt event och en Game of the Year Edition

Trots att vi har firat kinesiskt nyår med tupptema kommer vi snart fira nytt år för Overwatch, som om lite mer än en vecka släpptes för ett år sedan. Detta kommer såklart firas och alla spelare kommer få ytterligare ett event att ta del av. För nya spelare erbjuds även en prova-på-helg, där de får testa på Overwatch gratis. Det firas dock mer än bara ett år. Blizzard släpper även Overwatch: Game of the Year Edition.

Overwatch Anniversary Event
Det kommande eventet börjar på torsdag, den 23:e Maj. Teamet bakom Overwatch har även slängt ihop en “Year in Review”-trailer åt oss, som ni kan se här ovan.

Vi har även fått tagit del av den tematiska loggan, samt lite nya illustrationer av samtliga hjältar. Om ni undrar hur loggan ser ut, testa att gå tillbaka till startsidan, så får ni se en skymt av den där. Om inte annat så har ni den nere i vänstra hörnet i videon högst upp.

Utöver själva ettårsfirandet så kommer vi alltså få en gratishelg att snärja nya spelare i. Detta startar helgen efter ett år, den 26:e till den 29:e Maj. För de nya spelarna kommer hela spelet vara tillgängligt. Alla hjältar, alla kartor. Spellägen kommer också vara tillgängliga, bl.a. Weekly Brawl. Spelare kommer även kunna levla upp, få loot crates och låsa upp en massa olika alternativ. Om spelare väljer att fortsätta med Overwatch och köper en kopia efter helgen får de behålla allt det åstadkom under den.

Overwatch: Game of the Year Edition
På tisdagen den 23:e Maj kommer Blizzard släppa den digitala versionen av Overwatch: Game of the Year Edition till PC, Xbox One, och Playstation 4. Game of the Year Edition kommer innehålla en hel del godsaker:

Overwatch 10 Bonus Loot Boxes
Njut av den “lootporr” som Blizzard erbjuder i form av tio lådor med olika skins, sprays, m.m., för att skräddarsy din karaktär. Får du dubletter ger det dig credits istället. För dessa kan du köpa nya saker till dina hjältar.

Overwatch Hero Skins
För er som bestämmer er för att köpa GotY Edition kan retas med alla som inte skaffade Origin Edition (mig, med andra ord) och flasha med skins som Blackwatch Reyes, eller Strike-Commander Morrison. Utforska andra hjältars bakgrund med skins som Overgrown Bastion, Security Chief Pharah, och Slipstream Tracer.

Heroes of the Storm: Tracer
Hoppa in i Nexus med Tracer och ta del av en av fem Overwatchhjältar i Heroes of the Storm.

World of Warcraft: Baby Winston Pet
Ja, det blir väl inte sötare än så. En liten pluttig babyvariant av Winston kan bli din följeslagare i WoW då du slår dig fram genom Azeroth.

Diablo III: Mercy’s Wings
Slakta demoniska horder genom High Heavens och Burning Hells alltmedan du rockar fashionabla vingar från vår favoritdoktor från Schweiz.

StarCraft II: Porträtt, Hearthstone: Kortcover
Piffa till tillvaron i ett perpetuellt krig med porträtt av Tracer, Reaper, Pharah, Winston, Bastion, och Soldier: 76. Det kommer förhoppningsvis kännas lite bättre när helvetet brakar loss i Koprulusektorn. Du kan även gå lös i Hearthstone med omslag från Overwatch på dina kort.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.