På med gummistövlar och truckerkeps – Farmen väntar!

GIANTS Software bjuder in er till jordbrukets förlovade värld i deras senaste installation – Farming Simulator 17.
För er som inte känner att skit under naglarna och svettigt arbete är superkul finns alternativet i del 17 av spelserien. Du tar rollen som en modern bonde med tusentals kvadratmeter av jord, redo att odlas och plöjas. Du har tillgång till det största utbudet av utrustning och fordon och kan välja från en myriad av olika plantor och boskap.

Medan spelet är en träffsäker simulator i grunden, med många olika möjligheter, är det också ett lättillgängligt sandbox-spel. Med två enorma kartor och tonvis av fordon och utrustning finns det en hel bunt möjligheter att ta till. Med hela 200 olika fordon, av 70 olika tillverkare, bland annat Challenger, Fendt, Valtra och Massey Ferguson.

Farming Simulator 17 blir det första spelet att släppas till både konsol och PC. Du kan be dina vänner om hjälp genom att besöka dig via mod-supportad multiplayer online – Upp till 6 spelare på konsol och 16 spelare till PC.

Farming Simulator 17 släpps den 25:e Oktober till PS4, Xbox One, och PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.