Patch 1.3.3 ger Marvel’s Avengers lite nytt innehåll och kvalitetsförbättringar

1.3.3 ger oss Tachyon Rifts, SHIELD Substation och lite smärre förbättringar.
Marvel's Avengers patch notes

Som en liten överraskning härom dagen uppdaterade Marvel’s Avengers till 1.3.3 och med det fick vi en blandad påse med uppdateringar. Höjdpunkterna är den nya uppdragstypen Tachyon Rifts som kommer med särskilda funktioner och kommer väga in i spelets fortsatta berättelse (men inte i dagsläget), och ökade belöningar i Mega Hives. Dessutom innehåller patchen flera justeringar och buggfixar.

Du kan läsa den fullständiga listan på förbättringar på Marvel’s Avengers hemsida.

Tachyon Rifts och SHIELD Substation Zero Outpost

Tachyon Rifts är en ny typ av uppdrag för hjältar på power level 140+. Uppdraget går ut på att undersöka förvrängningar i tid och rum. Stormarna i uppdraget skadar hjältarna långsamt men ökar i gengäld deras hjälteegenskaper. Genom att kliva in i tidsförvrängningar kan spelare förlänga tiden inne i en Tachyon Rift. Denna uppdragtyp är den enda i dagsläget som innehåller Cosmic-utrustning. Uppdraget finns bara tillgängligt en gång dagligen och roterar.

SHIELD Substation Zero Outpost är en ny bas anrättad av Maria Hill och fungerar som en utgångspunkt i utredningen av Tachyon Rifts. Det är också här som spelets fortsatta berättelser blir initierade. Till exempel vet vi att nästa story-uppdatering med Kate Bishop inleds i Substation Zero. Däremot har Crystal Dynamics berättat att nästa story är lite försenad, så i dagsläget finns det inte mycket att hämta här.

Bättre loot

Med 1.3.3 har Crystal Dynamics förbättrat belöningarna i Mega Hives för att garantera två exotiska föremål och fler upgrade modules. Detta är väldigt goda nyheter då Mega Hives tidigare var väldigt restriktiva med belöningarna. Aktiviteten går dock bara att göra en gång i veckan och är i dagsläget en av två slutspelsaktiviteter. Dessutom har exotiska föremål bättre stats nu och droppar på en relevant power level.

Utöver detta har flera justeringar och förbättringar tillkommit olika typer av kosmetiska belöningar, till exempel är fabrication-maskinen lagad och några av Iron Mans och Hulkens dräkter blivit utdelade på nytt.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.