Patch på ingång till Fallout 76

En lite större stash samt fördelen att inte fastna i sin power armor kommer i nästa veckas patch till Fallout 76.

Snart blir det lite mer värt att jaga bossar.

Bethesda har meddelat på sin officiella hemsida att Fallout 76 får en patch på tisdag den 4 december, samt en den 11 december. Dessa patcher åtgärdar några av spelets mest klämmande buggar och problem som plågat spelet sedan releasen den 14 november.

Till mångas glädje är denna patch mycket mindre än föregående. Konsoler behöver bara ladda ner ett omkring 3GB stort paket, medan PC kommer undan med 36MB.

Hett på agendan är en större stash att förvara sitt skrot i. I dagsläget rymmer varje spelares stash 400 pounds, vilket snabbt fylls upp. Bethesda ökar utrymmet till 600 pounds i patchen som kommer på tisdag och medger att det visserligen är en blygsam ökning, men att en allt för häftig ökning riskerar att påverka Fallout 76 stabilitet. 200 pounds är vad vi får tills vidare.

Vidare har plågsamma buggar åtgärdats, bland annat en som hindrade spelare att kliva ur sin power armor och en som blockerade spawnpoints om en spelare dör med för hög viktbelastning.

Summering

Nedan följer ett axplock av åtgärderna som väntar i patch 1.0.2.0. på tisdag den 4 december. För en fullständig lista, se Fallout 76 officiella hemsida.

  • PC får åter igen ocappad frame rate.
  • Ökad server och klientstabilitet.
  • Minskad XP från höglevelade monster.
  • Bossar droppar nu garanterat två till fyra föremål baserat på level och svårighetsgrad.
  • Alla automatvapen får en 20 % skadeökning.
  • Flytt av C.A.M.P. flyttar nu även lösa föremål byggda via bygglägets Stored-meny.
  • Röda sikten och fienders livsmätare ska inte längre synas när inga fiender är i närheten.

December 11

Efterföljande patch, planerad för den 11 december, inkluderar sedvanliga åtgärder rörande buggar och stabilitet, men inkluderar även ett par efterlängtade tillskott för PC-spelare. Bland annat ska det bli möjligt att använda push-to-talk, justera field of view samt stör för 21:9 upplösning.

Bethesda implementerar dessutom en mycket blygsam möjlighet för spelare att efter level 50 kunna välja mellan ett nytt perk card eller omplacering av attribut vid varje ny level upp. Förhoppningsvis ser vi implementeringen av fullständiga omfördelningar av attribut snart.

Dessutom ska det bli möjligt för spelare i Fallout 76 att röja sly, små träd och stenar ur vägen för att lättare kunna bygga med C.A.M.P.

Läs gärna vår recension av Fallout 76 och kommentera vad du tycker om spelet och kommande uppdateringar.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.