Pichu och Togepi inleder Gen 2 på Pokémon GO

Inatt överraskade Niantic genom att klä alla pikachus i tomteluvor och skicka ut dem för att lussa i snön. Men det var inte den enda förändringen de gjorde. I ett första steg, introducerar Niantic nu andra generationens pokémon från Johto regionen med Pichu och Togepi. Ett urval av andra pokémon har också tillkommit men vilka de är förblir okänt i dagsläget.

Pichu och Togepi fås genom att ruva ägg. Att döma från trailern ser det ut att vara äggen på fem kilometer som innehåller de små sötnosarna.

Klä er varmt och ta med en kompis när ni går på pokénader. Och glöm inte reflexerna!

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.