Pinnen som startade allt kommer till Switch

När två självklarheter möter varandra, kan det inte annat än skapa magi va?
  • Pinnen som startade allt kommer till Switch
  • Pinnen som startade allt kommer till Switch
  • Pinnen som startade allt kommer till Switch
  • Pinnen som startade allt kommer till Switch

Många har försökt att göra spel baserade på både serier och filmer, få har lyckats så som personerna bakom South Park har gjort. Grabbarna från bergen i Colorado lyckades charma de flesta av oss i sitt RPG-äventyr om en pinne och en nyinflyttad kille.

Ett steg tillbaka

Det känns otroligt överflödigt att försöka delge så mycket mer om själva spelet, annat än att det är ett RPG med fokus på humor. Som vanligt driver Matt och Trey med samhället, samtidigt som man slänger in en rejäl dos av humor gentemot spelvärlden och rollspel.

Men varför drar jag då upp allt detta då? Jo, för att spelet släpps igen. Nu till Nintendos succémaskin Switch. Idag annonserade Ubisoft att South Park: The Stick of Truth kommer finnas tillgängligt för alla Nintendo-anhängare från och med den 25:e September. Så har du redan spelat igenom South Park: The Fractured But Whole och bara vill veta hur äventyret faktiskt började, så har du chansen nu. Eller om du inte testat någon av titlarna och vill starta det episka äventyret mot att bli ”cool”. Med möjligheten att levla medan du är på språng, så tror jag att spelet kan glänsa lite extra.

Ett äventyr som blir som du väljer, där du kan spela på det sätt som passar dig bäst. South Park är i dina händer!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.