Pirater får speciella uppdrag i Sea of Thieves

Rare tackar sina fans för i år och ger alla speciella, tidsbegränsade uppdrag.

Även pirater firar jul, tydligen, och i Sea of Thieves har pirater fått möjligheten att ge sig ut på särskilda, rikligt belönande uppdrag. Tavernorna är dekorerade med kransar och allmänt glad stämning, men det är Duke som agerar tomte på havet.

Under december månad kan alla pirater i Sea of Thieves svänga förbi en taverna och köpa en Gilded Gift från Duke för ynka noll doubloons (du behöver inte sitta i hans knä). Alla pirater får välja ett av de uppdrag han har tillgängliga – så välj väl. Dessa uppdrag ger mycket mer belöningar än vanliga uppdrag, så tacka farbror Duke innan du ger dig av.

Dessa uppdrag ligger säkert i ditt inventory till det att du startar det. Men observera att du bara kan utföra uppdraget en gång och har du väl startat det gör du bäst i att avsluta det innan du går till kojs – loggar du ut är den förlorad!

Nytt år – nytt content

Fram tills att det nya året ringer in kan alla pirater ta del av Shrouded Spoils händelserna och erhålla värdefulla doubloons. Fram tills januari finns även det tidsexklusiva Wailing Barnacle-setet tillgängligt för skepp och vapen, så pass på om du vill se ut som att du legat på havsbotten i tio år.

Längre fram i 2019 kan pirater se fram emot en tävlingsinriktad uppdatering till Sea of Thieves: The Arena.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.