PlayStation 4 är äntligen här!

Nu är årets hetaste spelnyhet här. Natten mellan torsdag och fredag, klockan 00.00, släpptes den mycket efterlängtade PlayStation 4 för svenska konsumenter. Många spelsugna entusiaster väntade hela natten för att få sin konsol direkt som de började säljas.

Vi är oerhört glada över det enorma intresset för PlayStation 4. Över hela världen har trycket varit enormt på att köpa konsolen. Det är nu väldigt roligt att även låta de svenska PlayStation-fansen ta del av den mest avancerade konsolen för de spelare som har de absolut högsta tekniska kraven.
Åsa Wilander, marknadschef på Nordisk Film som distribuerar PlayStation i Sverige.

Under natten ringlade köerna långa utanför de butiker som haft förhandsbokningar av PlayStation 4. Den som väntat längst av alla är Teodor Rosenberg från Stockholm. Redan i maj 2011 förhandsbokade han PlayStations nya konsol, innan den ens hade ett namn eller releasedatum. I natt fick han äntligen sin PlayStation 4 under en ceremoni på Webbhallen i Stockholm.

– Jag har haft alla versioner av PlayStation ända sedan PS1. Så det var självklart att förhandsboka PlayStation 4 också. Jag har sett fram mot den här dagen länge nu och det är såklart riktigt kul att vara den förste som får konsolen i Sverige. Ikväll ska jag installera konsolen och sen blir det en helg med spelande, säger Teodor Rosenberg.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.