Playstation 5 är här! Grattis till er som får en!

Nästa generations Playstation har anlänt till Sverige med flera intressanta titlar att prova på den nya hårdvaran. Fick du din konsol? I så fall vill jag önska er grattis!

Grattis till alla ni som har fått era Playstation femmor! Jag hoppas installation och uppdateringar går fint och smidigt och att era konsoler inte åker på några barnsjukdomar. Jag önskar er stor glädje när ni startar upp Marvel’s Spider-Man: Miles Morales och kan njuta av 60 bildrutor i sekunden i performance mode, eller läcker ray tracing i fidelity mode. Eller kliver in i remaken av Demon’s Souls för att dö i vacker 4k.

Playstation 5 och tillbehören.
Playstation 5, Sony Playstation 2020.

Läs mer om Playstation 5:s många fantastiska funktioner, bland annat den supersnabba SSD:n, på dess officiella hemsida.

Jag hoppas verkligen ni blir nöjda när ni för över era äldre Playstation 4-spel och ser tydliga förbättringar i till exempel Days Gone. Jag gläds åt er som poppar Red Dead Redemption 2 och häpnar över de snabbare laddningstiderna. Och jag vill uttrycka min belåtenhet för er som blir förundrade över DualSense-kontrollens sköna vibrationer – de ska tydligen vara väldigt mycket next gen!

Men jag är tyvärr lite bitter. Inte på er älsklingar – utan på situationen.

Ni förstår, jag kunde inte få min bokning tillgodosedd. Efterfrågan var för stor och utbudet för litet. Jag är långt ifrån den enda som blir utan en PS5 i år. Ett snabbt svep i något av Playstations sociala medier och du hittar hundratals besvikna kunder – många av den lojala.

Det räcker att titta på rådande världssituation för att inse att inget är som förut. Det hjälper mig acceptera det faktum att jag får vänta till någon gång 2021. Som inbiten spelintresserad och med stark gamer-identitet svider det att inte vara där, blad de första.

Så därför säger jag, med handen på hjärtat: grattis till er!

Vad tycker du?

2 0

1 Kommentar

  1. Snälla jag blir mobbad i skolan

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.