Pokémon Master Journeys: The Series finns nu på Netflix!

Pokémon TV-serien har 24 säsonger (!!) och det senaste tillskottet är Pokémon Master Journeys. Sevärt? Där är en söt Eevee iallafall!

För tre dagar sen hade den 24:e säsongen av tecknade Pokémon tv-serien nordisk premiär. Den går under namnet Pokémon Master Journeys: The Series. Undertecknad hade skrivit om det då om det inte hade varit för att han åt jättemycket godis på fredagen och behövde sova hela helgen likt en Snorlax.

24 säsonger… Undertecknad har inte följt Pokémon tv-serien på länge och har likt en förvirrad Psyduck ingen aning om varför det blivit så många säsonger!

Men det är väl för att Pokémon är sjukt populärt och vi skriver om det hela tiden. Håller ni utkik här på Varvat dyker det snart upp en recension av Pokémon Legends Arceus också!

The Pokémon Company International hälsar att Pokémon Master Journeys: The Series är hela 40 avsnitt lång. Till att börja med kommer 12 avsnitt vara tillgängliga och vid senare släppdatum under 2022 kommer det dyka upp fler!

Handlingen och en sjukt söt Eevee

För er (och mig) som inte riktigt hänger med så har The Pokémon Company International delat med sig en beskrivning av den nya Pokémon-seriens handling.

”Världen är så stor, så stor, men du vet var du hittar Ash och Goh –de strider mot och fångar Pokémon från Kanto till Galar! Tillsammans med Pikachu, Cinderace och alla andra Pokémon fortsätter våra hjältar att resa världen över för att hitta Pokémon till Cerise Laboratory. Under resans gång klättrar Ash högre på World Coronation Series-rankningen, och Goh lägger till fler Pokémon i sin Pokédex i sitt sökande efter Mew. Dessutom tar Chloe sina första steg som Pokémon Trainer när hon träffar en mystisk Eevee. Nya vänner, gamla rivaler som dyker upp igen och spännande äventyr väntar när resan fortsätter!”

Okej, Chloes Eevee är faktiskt sjukt söt. Så söt att jag kan tänka mig se några avsnitt… Netflix har tydligen fattat det också eftersom den nedersta bilden används som omslagsbild för serien på streamingtjänsten!

1 Kommentar

  1. kommer en ny resa efter pokemon master journey

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.