Pokémon och Harry Potter får sällskap av The Witcher: Monster Slayer

Nytt AR-spel till iOS och Android på väg - The Witcher: Monster Slayer sätter dig i skorna som en monsterdräpare.
Jaga och dräp monster istället för att fånga dem i The Witcher: Monster Slayer.

Snart kommer du kunna gå ut i lekparken och dräpa monster som en Witcher! The Witcher: Monster Slayer är ett kommande AR-spel för mobila enheter som, likt Pokémon GO och Harry Potter: Wizards Unite, använder GPS och kartor för att trolla fram en magisk värld på din telefonskärm. Hitta monster, dräp dem och samla troféer. Brygg alkemiska drycker, bomber och oljor för att skaffa ett övertag i strid, och ta del av uppdrag och berättelser baserade på Andrzej Sapkowski mörka fatasyvärld.

Läs mer om Monster Slayer på dess officiella hemsida.

Säg hej då till din mobildata när du snart kommer kunna göra familjen sällskap i lekparken i egenskap av tvättäkta witcher. I dagsläget vet vi inte mycket om de spelmekaniska inslag som Monster Slayer erbjuder, men vi återkopplar så fort vi lär oss mer om spelet.

The Witcher: Monster Slayer är ett gratis AR-spel till iOS och Android som släpps inom en snar framtid.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.