Pokémon Sun och Pokémon Moon kommer sent 2016

Som varumärkesregistreringen visade så har Nintendo nyss utannonserat Pokémon Sun och Pokémon Moon till Nintendo 3DS. Spelen släpps sent i år, förmodligen till julen. Men hajpen kan redan börja eftersom Nintendo släpper originalen Pokémon Red, Pokémon Blue och Pokémon Yellow imorgon på Virtual Console. De digitala varianterna av spelen kommer med en ny häftig funktion som gör det möjligt att spara sina pokémon i Pokémon Bank och sedan föra över dem till de nya spelen.

Dessvärre vet vi ännu inte så mycket om Sun och Moon annat än att det kommer vara renodlade Pokémonspel. Vilket är alldeles utmärkt!

Vilken variant planerar du på att köpa?

Själv kommer jag införskaffa Pokémon Red på Virtual Console som jag hade på min gamla Game Boy. I vinter blir det Sun såklart.

Du kan se sändningen där Sun och Moon utannonserades här.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.