Pyra/Mythra presenteras detaljerat den 4 mars

Det här blir bara allt ultimatare. Eller?

Den nya slagsmålskämpen i Super Smash Bros. Ultimate, Pyra/Mythra, får en egen Direct-presentation den 4 mars. Denna sändning kommer att visas klockan 15.00 svensk tid och pågå i cirka 35 minuter. Som vanligt är det Sakurai själv som står för denna introduktion, som kommer finnas uppe för allmän beskådan på Nintendos Direct-sida och YouTube-kanaler.

Pyra/Mythra, som presenterades i Nintendo senaste Direct-presentation, är spelets 86 karaktär (om man räknar henne och Pokémon-tränaren som en kämpe var). Under presentationen fick vi reda på att hon kommer att bli tillgänglig redan i mars. Med andra ord lär den här introduktionen för karaktären i Smash ge oss ett väldigt närliggande datum.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.