Rayman Legends släpps snart till PS4

Det händer inte allt för ofta, men vi blir lika glada varje gång. Vad då, undrar ni? Jo, att ett spel tidigareläggs. Denna gången är det Ubisoft som meddelar att deras tokhyllade Rayman Legends släpps till Playstation 4 redan den 20 februari, en vecka före planerat releasedatum. Samtidigt så berättar man också att spelet kommer att släppas till Xbox One samma dag som konsolen lanseras i Norden.

De nya versionerna kommer förutom uppdaterad grafik också att innehålla en del nyheter, så som unika dräkter och uppdaterade utmaningar. Rayman Legends kommer dessutom att dra nytta av de nya funktionerna på PS4:ans gamepad då man till exempel kan skrapa lotter med hjälp av touchpaden. Inte nog med det, fjärrspel kommer göra det möjligt att spela Rayman Legends på Playstation Vita när ens vanliga tv är avstängd.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.