Recension av Destiny är i omloppsbanan

Nu har det gått en vecka sedan Destiny släpptes. Jag har rakat bort det destinyskägg som under releaseveckan hintat till mina hygienprioriteringar och den endorfinkick som hållit mig uppe sena nätter och tidiga mornar har börjat sina. Det betyder att jag har kommit till det mentala tillstånd som bäst lämpar sig för kritisk analys. Ni kan således förvänta er en gedigen recension av Bungies nya epos Destiny nästa vecka.

Andra sidor, har som ni kanske sett, börjat publicera recensioner och betyg. Självklart ska ni inte läsa dem, ni ska läsa Varvats.

Nu ska jag återgå till att spela Destiny.
Oroa er inte, recensionen kommer.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.