Rekrytera din besättning själv i Sea of Thieves med öppna och stängda besättningar

Dagens patch till Sea of Thieves gör det möjligt för spelare att ge bort resurser och styra över vem som får gå med i besättningen.

Uppdaterad

Sea of Thieves ska tas ner 15:45 (tisdag 15/5) för en krisuppdatering. Enligt Rare orsakade funktionen som gör att spelare kan ge resurser ett problem. Av den anledningen har Rare valt att stänga ner Sea of Thieves i en timme för att stänga av funktionen tills vidare.

I dag levererade Rare en ny patch till Sea of Thieves, 1.0.7 i ordningen. Förutom att ett par buggar utrotats och stabiliteten i tjänsten förbättrats, har Rare lanserat ett par nya funktioner till deras piratspel. Störst är möjligheten att nu välja stängda besättningar, där du själv kan bjuda in dina vänner, både utanför och inne i spelet. Open Crew fungerar precis som tidigare, där du matchas med andra spelare för att bemanna ett skepp. Closed Crew däremot gör att du styr vem som får vara med i besättningen manuellt. De som du bjuder in personligen, kan gå med i din besättning – och det är numera möjligt att bjuda in under ett pågående äventyr.

Den här funktionen är inte bara hett efterfrågad, utan även en lösning till missbruket av fängelsecellen och trakasserandet av slumpmässiga spelare.

I en snar framtid ska ytterligare funktioner adderas till matchmakingen, så som att dynamiskt växla mellan öppna och stängda besättningar och möjligheten att göra besättningen privat och förhindra vänner från att gå med.

Patchen är 800 MB på samtliga plattformar.

Banana split

Här, du är inte dig själv när du är hungrig.

En annan stor nyhet är möjligheten att numera dela med sig av sina resurser till andra. Bananer, kanonkulor och plankor kan erbjudas till andra spelare. Bananerna kan särskilt komma till användning i en kamrats händer när hens tar slut.

Vidare döljs nu namnskyltarna på de pirater som simmar under vattnet. Detta för att göra det enklare för luriga pirater att smyga ombord och fega pirater att fly sitt skepp. Tidigare har namnet synts på långt avstånd och man har med lätthet kunnat offa badande pirater.

Slutligen har Rare justerat chansen att få bättre belöningar på högre nivåer med Gold Hoarders och Order of Souls. I samma veva minskade de mängden Castaway’s Chests på högre nivåer. Rare hälsar att vi kan säga ”adjöss” till dem, men frågan är vid vilken nivå som Castaway’s Chest försvinner?

För en detaljerad genomgång av patch 1.0.7, se Sea of Thieves officiella hemsida.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.