Roccat Elo – nya gaming headset släpps i oktober

I oktober lanserar Roccat en ny serie gamingheadset till PC - Roccat Elo!

Den 4 oktober släpps en ny serie gamingheadset till PC från Roccat vid namn Roccat Elo, i prisklasserna 549-1.099 SEK. Denna serie sägs blanda det bästa av Roccats innovation och Turtle Beach teknik (Turtle Beach köpte upp Roccat för inte så länge sedan).

Roccat Elo omfattar tre headset för PC, alla med bekväm minnesskum och självjusterande huvudband i metall. De olika modellerna bär samma visuella design men är väsensskilda på insidan. Du kan läsa mer om Roccat Elo på den officiella hemsidan, eller scrolla genom sammanfattningen nedan. Personligen tilltalar de med AIMO-belysning mig mest!

Roccat Elo går att förbeställa nu från Roccat eller hos medverkande återförsäljare.

Roccat Elo X

Elo X är den mest ekonomiska av trion och har det rekommenderade priset 549 SEK. Utöver standardfunktionen med minnesskum och huvudband, har denna en multifunktionell 3.5mm plug och kan användas både till mobilen och din konsol. Det är också den lättaste av Elo-headsetten och väger bara 314 gram. Ljudenheten är en kalibrerad 50mm i neodymium och mikrofonen använder TruSpeak-teknik.

Roccat Elo 7.1 USB

Elo 7.1 USB är ett PC headset med USB 2.0-anslutning och 7.1 Surround-ljud. Precis som Elo X har den minnesskum och självjusterande huvudband för bästa möjliga komfort. Även denna använder TruSpeak, men mikrofonen är även utrustad med en volymkontroll på kåpan med vilket du kan justera ljudupptagningen. Blir du för högljudd märker du det tack vare lurens mikrofonuppföljning. Bäst av allt (enligt mig) är att Elo 7.1 USB är utrustad med AIMO-belysning.

Elo 7.1 USB har ett rekommenderat pris på 749 SEK.

Roccat Elo 7.1 Air

Den här luren kapar alla strängar och låter dig spela utan att trassla in dig i några sladdar. Den trådlösa anslutningen förstärks av ett laddningsbart batteri som enligt Roccat ska hålla i 24 timmar. Likt andra modeller i serien har den minnesskum, självjusterande huvudband och en 50mm ljudenhet. Vad som skiljer denna är att den har både 7.1 surround-ljud och Superhuman Hearing-funktionen som förtydligar viktiga ljud i spel. Mikrofonen är en TruSpeak som även den har uppföljning och reglage för ljudupptagning. 7.1 Air har AIMO-belysning som synkroniserar med andra Roccat AIMO-produkter (till exempel Roccat Vulcan 121 AIMO).

Roccat Elo 7.1 Air har det rekommenderade priset 1.099 SEK.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.