Roccat släpper nytt 7.1-headset i AIMO-serien

Tyska hårdvaruutvecklarna Roccat släpper nu ett nytt headset i den belysta AIMO-serien och bygger vidare på Khan Pro som vi tittade lite närmare på för ett litet tag sedan. Det stoltserar med 50 mm-element för högupplöst ljud, en mikrofon som täcker hela röstspektrumet och bra passform.

Khan AIMO har ett integrerat ljudkort som kan producera ljud i upp till 24-bit i 96 KHz, vilket slår de flesta integrerade ljudkortslösningarna på spelmarknaden. Det gör att spelare inte behöver bekymra sig för separata ljudkortslösningar. Det dedikerade ljudkortet erbjuder virtuellt 7.1-surroundljud. Det virtuella surroundljudet kan stängas av om användaren så önskar och då övergår Khan AIMO till ett vanligt stereoheadset.

Khan AIMO-headsetet är slittåligt med reglage i rostfritt stål. Trots det väger Khan AIMO inte mer än 275 gram, vilket gör det till ett av de lättaste USB-anslutna headseten på marknaden. Khan AIMO är dessutom helt Swarm-kompatibelt. Swarm erbjuder många alternativ för individuell anpassning och optimering efter personligt tycke.

Headsetet finns tillgängligt hos alla stora återförsäljare och onlinebutiker inom kort och kostar runt 1249 kr.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.