Roccat Syn Pro Air trådlösa gaming 3D audio headset – nu ute i butiker

3D-ljud, minnesskum, kort laddningstid, komfort och snygg design med patenterad belysning - Syn Pro Air är det senaste premium gaming headsetet från Roccat - och de finns ute nu hos utvalda återförsäljare.

Ett helt nytt premium trådlöst gaming headset med 3D-ljud från Roccat har nått svenska marknaden – Syn Pro Air. Detta nya stycke hårdvaruaccessoar samlar patenterade teknologier från det numera sammanslagna Roccat och Turtle Beach. Med Turtle Beach Superhuman Hearing, som framhäver detaljer och kontraster i ljudet, och Roccat Stellar Wireless-teknologi har du ett par fräscha lurar som ger dig den bästa prestandan företaget kan erbjuda. Men det är inte allt såklart, Syn Pro Air bär även med sig de klassiska kvalitet- och komfortfunktionerna vi kommit att förknippa med Roccat. Mjukt minnesskum med tyg som andas, en lätt och justerbar ram och stilren design med systembelysningen AIMO.

Både hårdvara och mjukvara smälter samman för att Syn Pro Air ska kunna ge dig den bästa upplevelsen. Ljudmodulen på 50mm är ett membran med neodymium magneter och ska tillsammans med mjukvaran Superhuman Hearing ge 3D-ljudet en oöverträffad inlevelse. Den trådlösa teknologin ska leverera långa spelsessioner med korta laddningstider. Roccat lovar upp till 24h speltid och 15 minuters laddning med USB-c tack vare deras Stellar Wireless-teknologi, som återses i flera trådlösa produkter från Roccat.

Du kan läsa mer om Roccat Syn Pro Air på dess officiella hemsida, bland annat de tekniska specifikationerna.

Visuellt håller Roccat samma stilrena design som föregående premium produkter. Accenten den här gången är det så kallade bionic shell-mönstret på sidorna från vilket systembelysningen AIMO träder fram. Har du andra produkter från Roccat med AIMO-belysning synkroniserar de och får en gemensam belysning som ger din rigg en trevlig helhet. Mössen Roccat Kone Pro och Kone Pro Air delar till och med samma ljusstruktur bionoc shell.

Roccat Syn Pro Air är byggd för hållbarhet och har två års frabriksgaranti – vilket är bra för oss som använder headset dagligen. Materialet i ramen är lättviktigt och slitstarkt, med en design som låter dig lägga headsetet platt för förvaring. Mikrofonen är löstagbar – för de gånger du inte vill prata med någon – och en USB-c-sladd medföljer så du kan snabb-ladda headsetet direkt ur lådan.

Den nya mjukvaran Neon låter dig anpassa och justera inställningarna på Syn Pro Air och andra kompatibla produkter (inom en snar framtid) från Roccat. Föregående program Roccat Swarm stödjer inte Syn Pro Air men kommer fortfarande att sköta dina äldre attiraljer. Neon följer Roccats nya stilspråk och är rent, elegant och modernt med enkla användargränssnitt och automatiska uppdateringar.

Du hittar Roccat Syn Pro Air på Roccats webbutik (fri frakt vid beställningar över €50), eller från utvalda återförsäljare. I dagsläget verkar dessvärre etablerade elektronikkedjor inte erbjuda Syn Pro Air, men håll utkik på Prisjakt ifall utbudet förändras. Syn Pro Air har det rekommenderade priset på 1,599 SEK.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.