RuneScape får sin första expansion efter 12 år

RuneScape kom 2001 och förändrade sättet vi spelar onlinerollspel på. Det var nämligen gratis att spela. Efter tolv år, sedan starten av den episka questen ”Lost City of the Elves”, släpps nu avslutningen och det största expansionstillägget någonsin till RuneScape. Expansionen innehåller den största questen i spelets historia, ”Plague’s End”, alvstaden Prifddinas, massor med nya vapen och rustningar och ”hundratals” speltimmar.

Det unika med expansionen, som också heter Lost City of the Elves, är att utvecklarna Jagex till stor det byggt upp innehållet med hjälp av spelarkollektivets feedback ur initiativet Player Power.

Releasen av Lost City of the Elves är en milstolpe för detta extraordinära spel. Vi har fångat hundramiljoner spelares fantasier de senaste 13 åren och så många av dem har väntat på den här staden.
David Osborne, Senior Narrative Designer, Jagex.

Expansionen Lost City of the Elves släpps i tre delar varav den första delen går att åtnjuta nu. Del två och tre släpps i september respektive oktober.
RuneScape är ett onlinerollspel på PC av modellen free-to-play.

runscape elf

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.