Följ

Rykte: Destiny 2 har en DLC planerad – i December

Igår skickade en källa över lite intressant information som Kotaku kom över. Enligt de findetaljerade uppgifterna är en DLC redan planerad för Destiny 2.

Den kommer, enligt uppgifter, gå under namnet The Curse of Osiris och är planerad att släppas i December, vilket inte är långt efter konsolreleasen. Ännu kortare för PC-spelare. Vi kommer även få en ny patrol zone på planeten Merkurius och ett nytt social space – Lighthouse. För er som spelade Crucible flitigt i första spelet hann säkert besöka Lighthouse vid något tillfälle. Lighthouse fungerade som ett speciellt social space för de som presterat extra bra i sina matcher i Trial of Osiris.

 Storyn i DLC:n handlar om personen som gett namn till den tidigare Crusible-eventen – Osiris. Och denne behöver räddas från de terraformande Vex. Denne har setts en hel del i den lore som medföljde Destiny, men sågs aldrig till i spelet. Mer info inom kort!

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.