Rykte: EA kommer återuppliva Dead Space

Inför den kommande EA Play-streamen 22 juli har ett rykte surrat om att Electronic Arts planerar att ingjuta nytt liv i Dead Space. GamesBeat-redaktören uppger att studion EA Motive ligger i startgropen för en nystart av den berömda skräckserien. Dock ska satsningen mer ses som en reboot istället för remaster eller remake.

Dead Space gavs ut ursprungligen 2008 av den dåvarande spelstudion Visceral Games. Storyn kretsar kring ingenjören Isaac Clarke som ska överleva på ett övergivet rymdskepp, fyllt av monster och fällor. Totalt utvecklades tre spel i serien innan EA bestämde sig för att avliva byrån 2017.

Nyligen i år visades en teaser om en kommande uppföljare – Callisto Protocol – från före detta medarbetare på Visceral som sägs vandra i fotspåren av Dead Space.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.