Artikeln är ett betalt samarbete
Så blir du en vinnare i Red Dead Redemption 2

Är Red Dead Redemption 2 ett av världens bästa spel?

För över tio år sedan släppte Rockstars det mästerliga westernspelet Red Dead Redemption, som genast blev en hit. Det tog några år men för drygt ett par år sedan kom uppföljaren Red Dead Redemption 2 och spelet  är fortfarande aktuellt världen över.

Något som utmärkte det första spelet var den fantastiska detaljkänslan spelvärlden hade att erbjuda. Du kunde rida över prärien längs solnedgången, spela poker på en stökig salong eller bege dig ut på jakt för att sedan sälja dina byten. För alla oss westernälskare var det en dröm som gick i uppfyllelse.

I ”Red Dead 2” är allt ännu bättre. Grafiken är urläcker och givetvis återser några av de fantastiska kortspel och utmaningar vi kunde underhålla oss med i det första spelet, så som Blackjack, Texas Hold ’Em, Five Finger Filet, Liar’s Dice och kasta hästsko.

För att lyckas fullt ut och bli en vinnare i spelet måste du därför berhärska dessa minispelen för att låsa upp alla fördelar och bonusar.. När det kommer till Finger Filet och kasta hästsko är det mest att nöta in kontrollerna och känslan i muskelminnet, men när det kommer till kortspelen finns det rätt mycket att jobba med utanför Red Dead-världen.

Öva på ditt pokerface online

Att lära sig bemästra Texas Hold ’Em är långt ifrån en barnlek. Framförallt eftersom spelet uppmuntrar bluff- och synande. Men det är fullt möjligt att öva upp sitt pokerface och sitt strategiska tänk.

För att bli bättre krävs skarp träning och därför är det bra att möta andra spelare. Det finns flera Svenska casinon på nätet som låter dig just spela poker mot andra gratis. Det innebär att det är fullt möjligt träna poker utan att spela för riktiga pengar. Det är också fullt möjligt att även spela mot ”datorn” där tipset är att pröva de båda varianterna syna eller bluffa.

Tricks för att bemästra Blackjack

När det kommer till Blackjack finns det ett gäng tacksamma trick att skriva upp. Som du säkert vet går spelet ut på att komma så nära 21 som möjligt. Får du över 21 blir du ”tjock” och förlorar. Kommer dealern närmare 21 än vad du gör, så förlorar du med. Landar du på 21 får du Blackjack, vilket är det starkaste i hela spelet. Alla kort från 10 och uppåt är värda 10 poäng, förutom ess som är värt 11 poäng. Efter att du har fått två kort får du välja om du ska stanna eller be om fler.

Statistiskt sett ska du alltid stanna på 16 och ligger du under 16 ska du alltid be om ett till kort. Om du har turen att få upp två ess eller två kort värda strax under 10 ska du alltid dela upp dem i två högar. Sannolikheten att du får upp höga kort och dubblerar din vinst är nämligen stor! I Blackjack finns det också möjligheten att köpa en Blackjack-försäkring, då går du in med halva din insats och om dealern får Blackjack får du tillbaka alla dina pengar. Detta väljer många att göra om dealern får ett ess som första kort.

Listan på tricks i spel kan göra lång, men med dessa nära till hand har du goda möjligheter att bli en skickligare av Red Dead Redempetion 2.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.