Ett av de bästa spelen till PS3 kommer till PC: Säg hej till Vanquish

SEGA Europe Ltd. har nu gått ut med att PlatinumGames högoktaniga, exklusiva PS3-shooter Vanquish kommer till PC.via Steam, den 25:e Maj.

Personligen håller jag på att gå sönder av förväntan, då det här inte bara var en av de absolut snyggaste titlarna till Playstation 3, utan även ett signum när det kommer till Shinji Mikamis och PlatinumGames designfilosofi. Efter Bayonetta var det här egentligen inte en så stor förvåning, då Sega har börjat konvertera tidigare storspel. Jag vågade dock inte ha några förväntningar på Vanquish, men icke – nu kommer ett av de gameplaymässigt bästa actionspelen till PC – fullt restaurerat.

Om du förbeställer Vanquish på Steam (och andra återförsäljare godkända av Sega) får du Digital Deluxe Edition som innehåller en 5-kanalig soundtrack sampler, avatarer för karaktärer och fienden, en art book, samt exklusiva skrivbordsbakgrunder. Fans som redan äger Bayonetta på Steam, eller köper det före release av Vanquish, kommer automagiskt få 25% rabatt vid en förbeställning. Du har dock bara fram till releasedatumet på dig att skaffa den digitala deluxversionen, då den fr.o.m. den 25:e Maj kommer gå ”tillbaka” till standardversionen.

Spelet är regisserat av Shinji Mikami, mannen bakom Resident Evil-serien. Vanquish är en tredjepersons sci fi-shooter som tempomässigt är på samma nivå som klassiska shoot’em ups som Gradius och R-Type. Du tar rollen som Sam Gideon, en DARPA-anställd som ska samarbeta med den amerikanska militären för att stoppa en mekaniserad armé av ryska robotar. Med en rustning som är lika stilrent designad som farlig är det Sams jobb att stoppa invasionen. Vanquish har en mycket flytande och hetsigt stridssystem som är lätt att komma in i och kan utan tvekan rekommenderas till personer som uppskattar ett högt tempo, snygga och bombastiska fighter och stilren sci fi-design. Detta är det senaste av Segas konverteringar och innehåller en mängd alternativ för att optimera spelet för PC, bland annat en olåst frame rate, tillsammans med stöd för upplösning i 4k och andra grafikalternativ, samt fullt stöd för mus och tangentbord.

“Det var fantastiskt att se den positiva respons som vi fått från vårt community inför Bayonetta förra månaden. Vi ser fram emot att få presentera Vanquish, en annan titel som har efterfrågats mycket,” säger John Clark, Senior Vice President på Commercial Publishing för SEGA Europe.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.