Saints Row: Rundtur i Santo Ileso

Inbitna fans av Saints Row-serien är säkert redan väl införstådda med och överlyckliga och/eller förbaskade för att nästa del i den nu femton år gamla franchisen blir en reboot. Vi andra får i stället spana in trailern i ärendet som släpptes för några dagar sen. En markant förändring är förflyttningen från låtsas-Detroit och låtsas New York, till nya låtsasstaden Santo Ileso i sydvästra amerikat. Dit anländer fyra kompisar för att bli karriärbovar och yrkeskriminella, men får slåss om herraväldet med med stereotypa corporate-cowboys, stereotypa muskelbilgangsters och stereotypa rejvhackeranarkister. Gameplay får enligt vad man kan ana sig till beskrivas som en återgång till rötterna jämfört med de allt mer spejsade lösningarna som figurerat i mer sentida delar i serien.
Tidigare har man från utvecklar- och utgivarhåll uttryckt sig svävande rörande släppdatum, men sista budet är 25 februari 2022.


I väntan på detta finns diverse bundles och samlarutgåvor att förbeställa för den hugade spekulanten. Vissa är limiterade och andra tidsbegränsade, så det är bäst att hålla sig framme. Spelet släpps enligt uppgift till Xbox One och X|S, PlayStation 4 och 5 samt PC via Epic

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag gillar mest av allt de gamla spelen, och tidiga konsoler i all ära, men textbaserat och ASCII-grafik ligger också högt på listan. Moderna spel med retrokänsla går också bra om det kniper, och egentligen är det nog innovativitet med enkla medel som fascinerar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.