Samlarutgåva av Hitman släpps i Januari

Hitman: The Complete First Season kommer ge oss den oss den mest fulländade, fysiska kopian av spelet. Den kommer innehålla alla episoder och platser från första säsongen, allt från prologen, Frankrike, Italien, Marocko, Thailand, USA och Japan. I rollen som Agent 47 kommer du plocka viktiga mål i en intensiv spiontriller som sträcker sig över hela världen.

“Skivan kombinerar allt det vi har lärt oss, finslipade och uppdaterade över ett tidsspann på tio månader. Det är det direkta resultatet av live input, feedback och observation.” säger Hannes Seifert, Studioledare på Io-Interactive. “Särskilt för våra fans som vill ha en snygg kopia av spelet och dess innehåll i en förpackning. För dem har vi gjord en samlarutgåva i en högkvalitativ stållåda. Vi har även lagt till extrainnehåll att ladda ned vid releasen den sista Januari nästa år.”

Bland det nedladdningsbaara bonusinnehållet finns bl.a:

  • Tre bonusuppdrag som inkluderar ”The Icon” och ”A House Built on Sand”, samt det nya ”Landslide”.
  • Soundtrack till spelet.
  • The ‘making of’-dokumentär som låter oss följa utvecklingen av spelet, hur det visades för fans på E3 2015, fram till sin digitala release i år.
  • Hitman Requiem Blood Money Pack som innehåller signaturkostymen från Blood Money, en vit gummianka och en kromad ICA pistol.
  • PlayStation 4-versionen innehåller de sex exklusiva uppdragen från ”The Sarajevo Six”.
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.