Sätt på ugnen, the Dawning är tillbaka i Destiny 2

The Dawning har återvänt till Destiny 2! Ni vet vad det betyder? Dags att baka kakor så att skorstenen glöder!
Var inte ledsen, festa ännu hårdare!

I går kväll landade snön i Tornet och initierade the Dawning, julhögtiden som sprider bjällerklang och lussande i Destiny 2. Högtiden återvänder med de sedvanliga aktiviteterna och kosmetiska köpen. I år får spelare tillgång till en ny fusion rifle, Glacioclasm, ett exotiskt skepp som går att uppgradera på olika sätt samt ett par personliga och kollektiva utmaningar att hugga tag i.

Baka kakor genom att skjuta rymdisar på olika sätt, lussa med dina favorit NPC:s och hoppas på hård loot. Är du nyfiken på mer kan du kika in Bungie händiga lilla the Dawning guide, kan vara en bra idé om du är ny i Destiny 2.

Annars tycker jag du ska ta tillfället i akt och uppvakta dina vänner och kära i Destiny 2. Kanske har du en kompis som behöver hjälp att farma Cloudstrike, eller varför inte göra den nya Hawkmoon-questen tillsammans? Destiny 2 är underbart i sällskap med en eller flera goda vänner. 2020 har varit ett skitår, så varför inte avsluta det med lite mysig action?

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.